БОЖЕ СЛОВО
Свого дотримав слова,
Яке давно дав дітям,
Бо мова – це основа,
Вона керує світом.
Зійшов Я немовлям.
З’явився вдруге з Братом.
В той чав були поля,
А зараз – автомати.
І в будь-який етап,
Промовку не кидали,
Якщо сказали так,
Слова не забирали.
Тож мова Божа – правда.
А бесіда – Свята.
Дотримання – це слава,
Олжа із раю знята.
Зелені чоловічки,
Зайшли в Мою країну.
Й не вділи рукавички
Зайшли, як в солов’їну…???
Спаплюжили Закони,
Мої й Мого Отця.
Крадуть чужі кордони,
Але це все – Творця.
Мого – це Брата річ,
До вас миряни вніч.
Отця Москва забула
Й з брехнею потонула…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.10.2019 р.
Написано вночі – 03:10
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)