Багато є планів весною, прямую із вдачею в ногу, а ті, кому важко зі мною, не мучте себе, ідіть з Богом! Життя нас карає нещадно, хто старший, не значить мудріший, кому і зі мною так складно, знайдіть хто вам ближчий, простіший! Реальність буває сумною, ми виділимо біль пунктиром, кому не цікаво зі мною, не мучте себе, ідіть з миром!