У Любові немає віку, у Любові немає рамок, Любов - це безкінечність.
Любов ніколи нічого не просить взамін, Любов - це Бог. Якщо немає Любові - то... Як побачити Бога?
Бачити Бога можна в кожній людині, в кожній дитині, в старій, в дорослій, в тільки що народженій.
Якщо жити так, щоб бачити в кожній людині Бога - можна змінити світ. Ось так. Без політиків, без впливових людей, без матеріального статку.
Синхронність, випадковість, синхронність... Кожний маленький вчинок, кожна щира посмішка, кожен тактильний дотик, обійми - і ми переводимо стрілки самого Всесвіту. В сторону любові. В бік Бога.
Вище Любові тільки Любов. Любов не буває залежною, за неї не треба боротися. В неї чисті очі і вона не порівнює. Віку, розміру грудей, гаманця і всього, чого нас намагаються навчити глянцеві журнали і модні психологи.
Навіть якби ми літали і вміли пересувати гори і дерева, але не вкладали в це Любові - ми були б тільки людьми ще не вигаданої професії.
Любіть цей світ. В ньому так багато технологій. Але так чомусь мало Любові.
Обніміть сьогодні людину. Якій холодно на душі. І Господь поміхнеться.
Ваша Відочка Вансель