Прийшла з ринку і плаче...
Чого плачете,- питаємо...
Розказала...Про дитинча...
Чуже...Але ж жалко...
Утомилися лежати
В магазині дині,-
На них дивляться маляти
Оченята синi.
Їдять дині оченята –
Рiднi та хорошi.
Любий мiй - щоб дині мати –
Треба мати грошi.
Гаманцi ж мiллю побитi
У мами i тата –
Нi субсидій, нi кредитiв –
Лиш мiнi - зарплата.
I крутяться мама й тато
Як в окропi мухи...
Троє дiток – забагато
У часи розрухи.
Будуть довго ще лежати
В магазині дині...
На них дивляться маляти
Оченята синi...