Мушу відпустити..
Це твоє лише життя
Де немає місця вже,
Для мого серцебиття,
Де люблю тебе..
Мушу відпустити ..
Хоч як би важко не було
Та в тому й сенс любові є,
Хоч як би душу не скребло,
Насамперед - щастя твоє..
Мушу відпустити..
Хоч болю вже я нахапалась,
Хоч сліз безмежні океани,
І щастя вже не дочекалась,
Та хоч на мить - рідними стали..
Мушу відпустити ..
В тей рай де і без мене,
Ти щастя спонукаєш у очах,
Що зовсім не мої, але для тебе
Рідні..Ти ж бачив їх у снах..
Мушу відпустити..
Душа моя завжди з тобою,
І я молю лиш про одне -
Щасливим будь, хоч не зі мною,
А все що інше - то мине..