Невідкладна потреба для нації
У серйозній, складній операції:
Вже давно прогресує абсцес-
Давно однакОвість зфальшивлена,
Рида однобоко покривлена...
В зграї збоченців - повний прогрес!
Допомога негайна для нації
В її цілісній реінкарнації,
Аналітика - в сім поколінь:
Десь страшенна нестача любові,
Виливається ріками крові...
Чужака смертоносних велінь
Спотикнулась генетика нації.
У суцільній якійсь деформації,
На відрізку - розрив ДНК...
Байдужість, як норма - зашкалює,
Допуски меж перевалює,
У піддослідного хом"яка
В друзки дрібні порошиться нація ,
Плеще в долоні дика прострація...
Де і ким завтра будемо ми ?
По країнах далеких ошатних,
Нінащо вже високе не здатних,
Нас запишуть в безправні раби
Невідкладна потреба для нації
Плин спинити у бік деградації-
Чистка гною нагальна прийшла:
Прокидайся, збідований люде,
Завтра може тебе і не бути -
Ані жменьки, ні ані коша