А я тебе впізнаю серед них:
Посеред хлопців і краси-дівчаток,
Бо тільки з вас - красивих, молодих,
Моя земля повернеться в початок
Де все назветься іменем своїм
І де нікому вже не буде "скраю",
Туди, де волі стяг палахкотів,-
У величі церков тебе впізнаю
А я тебе впізнаю серед тих,
Чиї батьки і друзі не вернулись
З останньої... гібридної війни...
Та ви змогли, ви встояли, не вгнулись...
Я знов тебе впізнаю з-поміж всіх,
Народе мій, просякнутий любов"ю!
Піднімеш голову і встанеш із колін,
А я завжди стоятиму з тобою...