Знов до влади рвуться вори, шахраї,
І сьогодні повселюдно славиться грабіж.
Взятки, колядки, мзда - кращі врожаї.
Нам злочинність в спину засадила ніж!
Злодії тепер нам пишуть закони,
Бо Феміда кульгава згнила у хворобі.
Ось корупція згидила трони.
І стала вона в обраній долі, як хобі.
Вже віри нема продажним іудам.
Все очернили, зганьбили зірку Давида.
Та здали козацький рід ізуїтам.
Злидні, безробіття, нужда - реформи жида.
Хаос, чвари, війну зробив "патріот".
Всі українці бідують на власній землі
Де з пекучим болем мовчить наш народ.
Одурена віра - змішалась у злі.