Як застигла сльоза, що бурштином з віками стає-
Моє Слово - то Бог, що святою молитвою є,
Що із серця у серце наповнює благістю днів,
Боже правий! Адже Ти цього, справді, хотів!
Моє Слово- то Бог, що несе Добру вість поміж люд,
Ним мовчали свароги, бо в серці не мало облуд.
Ти вплітав, Мудрий Боже, усі самоцвіти із мов,-
Досконалість вродилассь - з"явилась любов
Моє слово - то Бог, що вдихав в кожне слово лиш боже,
Моє слово - любов,- убивати не в силі, не в змозі,
Бо в тім Слові є барви усіх на землі кольорів...
Не вбивайте ЙОГО! Моїх не вбивайте СИНІВ!