Конституція чи дійсний Закон України?
Якщо особи змінюють обсяг прав і свобод.
Узурповання права - ніби чорна година.
Бо джерелом влади проноза - злочинності плод.
Іуди створили свою демократії форму,
Одне відчуття, що державі бажають кінця.
Відсутні екологічні закони та норми,
Токсичний стан руйнує здоров*я, життя.
Економічне зростання лише на бумазі,
Люди не мають достатку, любові та волі.
Руйнується все і наше майбутнє в проказі,
А більшість народу гідна щасливої долі.
Керівники держави - продажні чини.
Брудна жадоба довела народ до війни.
Злочинність зросла і життя не має ціни.
Жебраків та наймитів зробили вони.
Розікрали державу і правда вже у багні.
І висохло русло братства, поваги, як сльози.
Вкрадені мрії і стежки життя стали сумні,
Лиш звучать обіцянки та брехливі прогнози.