лише поряд з тобою я
зрозуміла
що було не так
до
мене завжди
обмежували
будь то
особиста свобода
чи якась дрібна
забаганка
я так часто піддавалась
маніпуляції
що вона стала для мене
нормою
поруч з тобою я
дихаю
і може ти не розумієш
сенсу
моїх слів
дякую
ти дав мені те, чого вже
ніхто
ніколи
не відбере
ти дав мені
мене
таку вільну
та щасливу
тепер я знаю
навіщо ти у моєму житті
тепер я знаю
що наша зустріч була
не випадковою
тепер я знаю
що моє щастя приходить рівно
з стукітом твого старого годинника
о 23.30
і як би я не хотіла
сказати що
ніколи
тебе не відпущу
ти навчив
НЕ
тримати