Намалюй оксамитове поле мені,
Де озимої ранні стебельця,
Найдорожчі для серця принади земні,
Як для пташки, що звила кубельце.
Намалюй мені лісу осінню красу,
І цирконову казку шипшини,
Лазуритного терну краплисту росу,
І у небі хмарки-балерини.
Намалюй мені, доленько, рідне село,
І щасливу мою Україну,
Щоб цієї землі не торкалося зло,
Щоб добро процвітало в країні.
Намалюй оксамитове поле мені,
Де озимої ранні стебельця,
Найдорожчі для страдного серця
Плодоносні й корисні принади земні,
Як для пташки, що звила кубельце.
Не втрачайте можливість (бо є рима) писати
п'ятивіршем,Світлано! Це урізноманітнює творчість
Вашу і конкретний вірш, зокрема!