Верховна зРада знову у кільці,
тривогу б’є оскаженіла хунта,
зусюди позганяли молодців –
народного вона боїться бунту!
Паркани, спецпризначенці кругом
і копи в повній викладці чатують.
Спецтехніка, спецзасоби… Дурдом
цей треба вже скінчати. Підрахуєм,
а скільки ж їх зібрали в тім кільці
засранців від народу захищати.
І скільки можна вже в кінці кінців
ту недоторканість із виродків знімати?!
Допоки грабуватимуть людей,
киваючи на складнощі і норми?
Ця влада нас тримає за свиней
й кричить про неіснуючі реформи!
Якщо вже ці безкомплексні наймити
попрали демократію й свободу,
то скільки ж треба було зла зробити,
боятись щоб панічно так народу?!.
17.10.2017