“2 жовтня на Луганщині, самовіддано захищаючи Батьківщину, загинув офіцер 93-ї окремої механізованої бригади Мирослав Мисла”.
Ім'я ж яке, Господи...
Мирослав!
Ще й слов'янські корені
“мир” і “слав”.
З таким чистим поглядом!
Не зникай.
Крил своїх натруджених
не складай.
Над тобою вклоняється
небокрай,
А ти ясним соколом
політай.
Славен на землі своїй,
вір і знай.
Скільки втрат і розпачу
від війни.
За свій вік вкорочений
нас прости.
Буде вічність зорями
сяяти.
Буде мир і спогади,
будеш ти...
10.2016 р.