Коли плече надійне і рука,
Є поруч, це в житті значить багато,
Вітаю всіх із Днем Захисника,
Із Покровою і Козацьким святом!
Низький уклін батькам і матерям,
Що виховали справжніх патріотів,
Щоденно ризикуючи життям,
Вони дарують мирний сон спільноті!
В лютий мороз, у шторм чи буревій,
Захисники завжди на своїй варті,
Сміло вступають у нерівний бій,
Під кулями далеко не до жартів!
Не завжди встигне до поранених швидка,
Справжні герої не ховаються за спини,
Вітаю всіх із Днем Захисника,
Здоров»я! Миру! Без стрільби і різанини!