Ти скажи чому гинуть сини?
Через прихіть скаженого монстра?
Що без нього не було б війни?
Якби була в них воля народу.
Подивіться далеко назад,
Вони скрізь, зі всіма воювали,
Як були для народів сатрапом,
Так навіки такими й зостались.
Є ординське у їхній крові,
Що від добрих людей відрізняє,
І відколи стоїть білий світ,
Їхнім злочинам ліку немає.
Навкруги всі для них вороги,
На багатства лиш їх зазіхають,
Але, що у них доброго є?
Крім ненависті... Нічого немає.