Вітер гне додолу,хочеться додому
Вишню,що в саду я посадив
Чуєш,чуєш,мамо,скучаю по дому,
Бо тебе я мамо,більше полюбив.
Я не знаю,мамо,що тобі сказати
Ще учора батько на мосту сидів,
Одиноко вишня плаче біля хати
Я би з вами,мамо,трохи посидів.
Я хотів би,мамо,щоб ти відповіла
Розцвілася вишня в тебе у саду,
Та чому,ти мамо,вчора посивіла
Може через мене на свою біду.
Чуєш,чуєш,мамо!Вибач за провину,
Що пройшов тернисто шлях свій у житті,
Що чекаєш,мамо,навіть в хуртовину
Чуєш,чуєш,мамо!Вклоняюсь тобі.
03.10.2017.