Олегові горді нащадки
Русь по шматочках збирали
Доки з степів неозорих
Амуру крутих берегів
Вийшла орда незчисленна
І майже весь світ звоювала
Дуже жорстокі порядки
Іго принесло на Русь
Битви були криваві...
Але православний народ
Лише свободою марив
Азійці відступили, пішли
Нашу покинули землю...
А їх імперські порядки а також
Шалені багатства сусідам залишили
У їхніх серцях, вселивши злий дух...
Вселили рабську покору
Інших не визнавати
Коли хтось хоче волі
Орда знову тут як тут...
Вільний дух народу
України слава і воля
Сусідам не до вподоби...
Лише ми всі насторожі
Армія наша вже сильна
Вічна Слава Героям
Україна буде вільна