Похідна
Заспівай веселу пісню
Ротний заспівач,
Посміхнись дівчина люба,
Прощавай не плач.
Вирушаєм у похід ми,
У далеку путь.
Пам’ятайте нас дівчата,
Люба - не забуть!
А попереду крокує
Красень командир,
Орден слави бойової
Прикраша мундир.
Він для нас ,як рідний тато,
Кожен його син,
Командирів так багато ,
Він для нас один.
В ясний день - чи в непогоду,
Як дадуть наказ,
Ми за ним в вогонь чи в воду
Кинемось у раз.
В діях, в помислах- єдині,
В навчанні й в строю,
Нашу неньку Україну
Захистим в бою.