Давайте сподіватися на краще
і геть, будь ласка, песимізм,
якщо не згодні, то згадайте
ті труднощі, що дошкуляли всім.
Згадайте, що вже пережили,
чи легко нам було тоді?
І стали ми від них сильніші
навіть у цій гібрид-війні.
Вона нас зовсім не питала,
а у загальний дім пришла,
що пережили і що відчували:
про це слова окремі й почуття.
Порівнюйте, а що змінилось:
вільніше дихати тепер,
хоч і багато загубилось,
та це тепер переживем.
Давайте сподіватися на краще,
сховаємо в кут шафи песимізм,
подивимось: що буде далі,
життя приємний хай дарує приз.
Його самі собі ми зробим,
щоденна праця буде в нас,
у ній допоможи нам, Боже,
кому собі допомагати час!
15.07.2017. 14.10.
Картина із інтернету.