..не на чужій..на своїй землі..
..сплять вічним сном Герої України..
..є серед них них і ті що лиш реєстр
під номером та ДНК клітини..
..а їх чекають..їх шукають скрізь..
..не вірять до останього про втрату..
..а там війна..давно вже не АТО..
..а вдома й досі на дзвінок чекають тата..
..чекають матері..жінки..доньки..
..батьки..сини..усі чекають звістку..
..і сняться їм такі короткі сни..
..що він живий..що вже нема війни..
..а час минає..де ж кінець війні??..
..і кожен день сумні летять новини..
..вже по загиблим знову чути дзвін..
..річниця..друга й третя роковини..
..так боляче..до окрику в душі..
..так шкода всіх хто на війні загинув..
..а ми продовжуємо жити на землі
і пам'ятати всіх Героїв України..