Чи маєш ти в гудях серце?
Здається, що, мабуть, не маєш,
Бо від мене, та дітей йдеш...
Невже того не розумієш:
-Ти ж у нас щастя забираєш,
А другій його під ноги кладеш.
Маєш ти, чоловіче, душу?
Скажи чесно мені...Маєш?
Де ж ти і коли її загубив,
Що тепер в пітьмі блукаєш,
І в дітей батька забираєш,
Та до інших вітчимом ідеш.
Чи знаєш, що таке біль?
Мабуть, того ти не знаєш,
Як зранене серце болить,
Коли ти любиш, кохаєш,
І втрачаєш усе в одну мить...
Не побачиш ти діточок сльози,
І сумний погляд тих ніжних очей...
Ким батька їм тепер замінити?
Як вижити в час оцей непростий
ЧОЛОВІКИ НЕ ЗАЛИШАЙТЕ ДІТЕЙ!!!