Милість очікуємо Божу, не всі стежки ведуть до раю, та не кажіть, що я не можу, продовжуючи, я не знаю! Щоб не відлякував критерій, терпінням відхиляйте злобу, якщо вам не відкрили двері, то треба повторити спробу! Історію знайдете схожу, у розквіті життя й на схилі, гордо кажіть усім, я зможу, я зроблю, це мені по силі!