Приємне і корисне відокремлю, щоденна мінімальна є потреба, інколи хочеться проникнути крізь землю, часом злетіти просто вище неба! Набридли нестабільність і неспокій, проблеми внутрішні та негаразди зовні, і не в залежності біологічних років, стають гарячими холоднокровні! У пошуках щасливої адреси, безліч синців, підкошуються ноги, з усіх джерел інформаційні стреси, прохання захисту, благання допомоги! Нерви киплять,а стан емоцій свище, від розпачу, розчарувань і болю, але крізь землю й бути неба вище, може і хоче хтось, собі я не дозволю!