Що ж воно таке совість?
Де, як, в кому вона живе?
Це питання не одвічне
І відповідь на нього символічна
Хоча можна все розписати до дрібниць
Та немає в цьому сенсу
Краще в приклад це створити
Просто і доступно вам відкрити
Совість – це людське.
В совісті немає віку
Совість це ім’я творця
Таємниця щастя до життя
В серці відповідь ця
Але без страждання
Будуть марні всі старання
Хочеш жити по-людському?
Прояви себе в творці
Дай йому себе в тобі розкрити
Він покаже й допоможе
Хто це дійсно й може
То це він
Але без нас, немає і його
Всі ми й прийшли сюди заради цього
А як живемо?
Є в нашому в серці його ім’я?
Якщо ще немає, впускай його
І будь що буде
А я від себе особисто, скажу лише одне
З совістю, у тебе буде все
Ти просто зроби це.
А. Норам