Який би ти не мав вік
Якщо ти чоловік
Твоя доля це мужність
Твій борг нести цю ношу
Ти вибрав сам цей шлях
Ти чоловік, і хай що кажуть
Іди в житті за мужнім
За тим що є і буде дружнім
Учись себе поважати
І другим умій це показати
Не вмієш чогось, вчись
Але як чоловік ніколи не лінись
Зроби вибір і іди
Одне лише не чини
Не лий пустослів’я і не бреши
І хай хто що каже
А ти це знай
Себе і других поважай
Але брехні і пустослів’я
На язиці і в думці не тримай
Коли ти чоловік, то знай
Той невеликий відміряний тобі вік
Не тільки для втіх чи розваг
І не для того щоб ти мав страх
Він для того, щоб зрозуміти для чого
Для чого тобі чоловічий досвід
Як і в чому себе проявити
Що в житті шляхетне явити
Як не крути, чоловік є сила завжди
Не тільки гора й оборона
А ще й духа ідея та приклад
І тільки чоловічі дії, є творця цілі
Якщо чоловік розвитку не має
Він просто скисає і сили не знає
Його сутність сяйво втрачає
І силу свою він розкидає
Бо Бога в собі не приймає
І все що він робить, то шкода
Такий чоловік востаннє живе свій вік
І кожен це знає, якщо свідомо життя сприймає
А.Норам