Життя є час із відчуттів
Дій свідомих і несвідомих
Простору змін від відомого до невідомого
Ототожнень з безліччю різних Я
Якими людина себе вважає
Іллюзій вві сні і надуманних з уявленнь
Черг з народжень й перероджень
Усвідомлень досвіду та звичок
Набір почуттів, від зла до добра
Кілометри спогадів з життєвих шляхів
Ранкових просипань та нічних засипань
Все це присутність життєвого часу
В житті його дуже багато
Є те, що хочеться не раз уявити і згадати
Є й таке, від чого дибом стає волосся
Що й в думці неприємно тримати
Але все це, ще не раз прийдеться прожити
Доки час життєвий думкою грає
Кожному буде що пам'ятати
Колесо пам'яті не вміє забувати
І устрічі всі наші тут не випадкові
Програмою задані, на кованій Богом підкові
А.Норам