Коли прийде в твоє життя сумне
Гірке, погане, нецікаве - або зле
Іди в любов, там все
Там все що тобі треба
І все питання буде в тому
Чи знаєш ти дорогу з дому і додому
Там все єдине як одне
Ми всі як сніг з одного неба
Ми також і земля
Де зараз наше тіло й почуття
Найти любов в собі не просто
Не думай, що ось так узяв її відкрив
Її прожити треба тут і проявити
А взяти там, де все любов
Але для цього треба потужити
Постраждати й не любити
Щоб знов себе того відкрити
Того хто э любов, і все
Того хто знає «це і те»
А так без цього розуміння
Життя скучне, сумне, страшне
Коли прийде в твоє життя сумне
Гірке, погане, нецікаве - або зле
Іди в любов, там все
А. Норам