В небі світить зоря
Сонця молодша сестра
Одяг навколо сумний
Чорний без хмар і страшний
Місяць око відкрив
В раз зірки запалив
Сплять земнії душі
Хтось на морі, хтось на суші
Всі ми тут зірки
І здорові і малі
Для землі, для сонця
Кожен зі свого віконця
Виглядае в небо до світил
Хай же памятають, як і я тут жив
Хай колись сгадають
Що і я, колись зіркам світив
І нехай не зараз
Може десь, колись в ночі
Хтось відкриє мій ліхтарик
І посвітить їм собі вві сні
І відкриє сон своїй душі
А. Норам