Ви стверджуєте,що ми браття?
А самі зі зброєю в руках
Ідете за "срібні" у Східну Україну,
Вбиваєте дітей
І знищуєте святий наш рідний дім!
В одну мить українців
Бандєровцами,украми,
Укропами назвали!
Ніколи нас ви
Не вважали за людей!
Скільки разів царськими указами
Нашу мову мелодійну,солов"їну забороняли,
Як упирі кров українську смоктали?!
Але гени патріотизму і пам"яті народу
Не вибили,і дім з землею не зрівняли!
І говорите,що ви брати!
Душу українського народу
Вам не зрозуміти,
Дух і волю не зламати,
Українців не перемогти!
20.12.2016р.
"Ніколи нас ви
Не вважали за людей!" Уточняйте - "людей высшей расы", Хотя теория об украинцах, как "высшей расе" появилась лишь в первые годы 20-го века в сочинениях Михновского. А до этого украинцы сами не знали чего хотят.
"Скільки разів царськими указами
Нашу мову мелодійну,солов"їну забороняли"? Ни одного. И вообще окончательная дата в сочинении мовы - 1927г. Так ее определила АН УССР.