А ти залишила від себе тільки біль!
Не пам'ятаю повість рук, не пам'ятаю запах твій.
І все яскраве стало сірими тонами,
Розпишу на папері червоними сльозами!
А ти залишила від себе тільки біль!
З абстракними думками абстракний хміль.
Ти сьогодні підиш в клуб, а я сховаюсь в тінь,
Чотирьом стінам душу свою розповім.
А ти залишила від себе тільки біль!
Сумні рядки я стерти з зебе не зумів.
Чашка кави, згадав я подих твій,
А ні, то лиш ілюзія моїх забутих мрій.
А ти залишила від себе тільки біль!
Сховаюся за хмари в Господній дім,
Зруйнувавши храми, повернуся знов,
Забувши все, знайду свою любов.