Зачарований край
Гей-гей! Подільський краю - тобі цю пісню я співаю:
Гей-гей-гей-гей. Зоря вже рання –
Подільський край мого кохання.
Казковий край мого кохання,
Яке зустрів я на світанні.
Люблю тебе Подільський край –
Садів цвітіння і розмай,
Річки твої, твої поля, і ніжний щебет солов’я.
Чарівний край – моя земля.
Люблю тебе на віки я.
Зачарований край. Зачарований край
Я до тебе серцем лину
Ти для мене немов рай
Я до тебе серцем лину
Ти для мене й справді рай.
Гей-гей! Подільський краю –
Тебе всім серцем я кохаю.
Кохаю я твої гаї і спів дівочий на зорі,
Твої прекрасні літні ранки,
І незабутні ті світанки.
Кохаю лиш тебе одну і цвіт вишневий у саду.
Подільський край – співучий край,
І де б не був я на чужині,
У снах своїх до тебе лину
Пр.
А подільські дівчата синьоокі красуні,
Як побачиш. То вмреш,
А як гляне у вічі чарівна подолянка –
Причарує на віки – погляд не відведеш.
Й до наступного ранку, від краси від тієї,
Ти уже не заснеш.
Пр.
Це Подільська земля, цвітом нас зустрічає
І красою своєю, манить нас. Не пройдеш
І в усім цілім світі, крім Подільського краю.
Ти такої краси вже ніде не знайдеш.
Пр.
Ось вже сонце встає над Подільським над краєм
І зозуля кує у чарівнім гаю
Я для тебе творю - я для тебе співаю
Й зустрічаю з тобою ранкову зорю.
І я дуже щасливий, і я дякую долі,
Що родився і виріс в цім чарівнім -
казковім краю.
Зачарований край, зачарований край
Для мене ти неначе рай, мій рідний край.
До тебе серцем лину я,
Подільський край – любов моя.