На твоєму обличчі посмішку малюю,
Ніжним пензлем із вишневого цвіту.
Будь моєю вічною весною, молю я,
Щоб заздрісно було усьому світу.
В твоїх оченятах океани малюю,
Із теплими хвилями й ніжним прибоєм.
І з дикими чайками в небі танцюю,
Ми огорнемось разом солодким спокоєм.
На твоєму тілі ніжність малюю,
А краще наб’ю як постійне тату.
Я за тобою всю вічність полюю,
Та пам’ять собі ні за що не зітру.