Ми прапор цілуєм припав на коліна,
Святиню державну тримаєм в руках.
Клянемось на вірність тобі Україно,
Будь вільна і сильна і славна в віках!
Приспів:
Слава Україні і героям Слава!
Квітне і міцніє у борні держава.
Станемо в шеренги, зімкнемось у лави,
Будеш ти гордитись , ненько,
Нашими ділами.
У руки надійні довірила зброю,
Відвагою наповнені наші серця,
На заклик Вітчизни готові до бою,
Готові на захист її до кінця
Приспів:
Слава Україні і героям Слава!
Квітне і міцніє у борні держава.
Станемо в шеренги, зімкнемось у лави,
Будеш ти гордитись ,ненько,
Нашими ділами.
В просторах безкрайніх блакитного неба
Під сонячним сяйвом радіють жита,
Нам більшого щастя на світі не треба,
Живи й процвітай Україна свята.
Приспів:
Слава Україні і героям Слава!
Квітне і міцніє у борні держава.
Станемо в шеренги, зімкнемось у лави,
Будеш ти гордитись ,ненько,
Нашими ділами.