Часом, два сонця мало,
Дуже холодна осінь.
Перони і автовокзали
Впізнають русяве волосся.
Часом, би плед і чаю,
Теплі руки, обійми…
Ще трохи – і я не впізнаю
Твій голос у свій мобільний.
Ще трохи – і я забуду,
Ще трохи – і Ти не згадаєш.
Як тішились ми. Як люди…
Ти іншого, мабуть, втішаєш.
Питаю Тебе про справи,
Брешу, що усе чудово.
Я все-таки маю право
На ще одну нашу розмову.
Напишеш мені в контакти?
Я просто вже стер мобільний.
На Твоє банальне «Як Ти?»
Наосліп друкую «Вільний»…
Часом, два сонця замало,
А, часом, я хочу до Тебе…
Табак і холодна кава
Замість чаю і теплого пледу.
14.10.2015р.
[kucheriavyivolodymyr|(с) Кучерявий>
#Кучерявий