Я приготую тобі лимонний пиріг,
І залишу,щоб прохолов на балконі.
Він для тебе мою любов приберіг,
Ти просто протягни свої долоні.
Я зроблю для тебе лимонний фреш,
Добавлю лиш трішки квіткового меду.
А згодом від нього ти й сам зацвітеш,
І відчуєш в мені свою ти потребу.
Я приготую для тебе лимонний джем,
І запрошу тебе на чай з бергамотом.
Ми курс на планету «Щастя» візьмем,
Ти будеш моїм особистим пілотом.