У нас нема війни.
Політики про це будуть казати.
У нас нема війни
Та що ви можете про все це знати?
АТО у нас тепер?
Ну що ж нехай так буде,
Ви думаєте ми всі діти,
А ми уже усі дорослі люди.
Небесна сотня-їх пролита кров,
На жаль тоді то був лише початок.
Довірились "рятівникам"своїм,
Як отак буде,хто про це міг знати?
І залпи із гармат,стрільба із автоматів,
І знов розрив гранат,і не побачить більше сина мати.
Не поцілує рідного в чоло,не зможуть діти батька обійняти,
Та в нас нема війни продовжують політики нам всім казати.
Кому довіритись у рідній стороні,щоб більше рідних своїх не втрачати,
У кожного є вибір свій,
А я не в праві когось поучати.