Любі браття,ми гідні і горді
українців носити ім'я.
У сузір'ї славетних народів
наша зірка велично сія!
Приспів :В кожнім серці - Україна!
Урочисто гімн зліта:
слався ж ,наша Батьківщино,
земле прадідів свята!
Любі браття,ми мужні і вільні
ворожнечі покласти кінець.
Україна ж - навік неподільна
у братерськім єднанні сердець.
Приспів : В кожнім серці - Україна!
Урочисто гімн зліта:
слався ж ,наша Батьківщино,
земле прадідів свята!
Україні - і шана,і слава,
у майбутнє ясний її шлях.
То ж квітуй,українська державо,
самостійно і вільно в віках!
Приспів : В кожнім серці - Україна!
Урочисто гімн зліта:
слався ж ,наша Батьківщино,
земле прадідів свята!