*Так сказав Славко Вакарчук (один із моїх викладачів)
Усе буде добре.
Вір мені!
Знаючи, що кажу щиру брехню,
Вір мені
Тихо так, стримано.
Вір, що до серпня закінчим війну,
Що у тебе синці заживуть до весілля...
Вір - а як же інакше вижити?
Що роботу полюбиш,
Що матимеш сили
Пробачати,
Що не будеш мінятись ліжками
Із чужими чоловіками, дружинами...
Вір мені - чуєш!
Буде все хо́роше,
Зникнуть рубці на душі
І плітки́ за спинами,
Більше не будеш ходити так обережно і сторожко.
Ти переможеш і тих, хто в тобі й проти тебе,
Будеш згори зневажати всі хиби, недоліки.
Вір мені - це необхідність, так треба.
Усе буде добре - якщо про майбутнє коротко.