Бабусі, сестри, доні, матері!
Розквітлі наче квіти ті весною.
Красиві, ніжні, любі, дорогі,
Ви світ цей грієте теплом й красою.
Нема у світі кращого, ніж мати
З малесеньким дитятком на руках,
Лиш жінка вміє вірно так кохати
В усі часи і по усіх світах.
Душею добрі, серцем милосердні -
Завжди, повсюди є жінки оті -
І лагідні, і сильні, і смиренні,
Жінки кохані і жінки святі.
Від посмішок ясніє світ любов'ю
І від очей тих теплиться душа.
Жінки усі, вітаю Вас з весною!
Прийшла весна - і жінка розцвіла.