Надвечір тиша перемогу
Святкує, ніжиться туман
А я виходжу на дорогу
І маю свій "військовий" план.
Зі мною поруч - друг до смерті
Собака - вірний Лабрадор
Стежина стелиться мов килим
Дерева роблять коридор.
Посеред лісу є струмочок
Що тишком нишком там біжить
А трохи далі ціла річка
Що вже вирує і тремтить.
Нема струмка, не зміг пробити
Він льоду синюю блакить
І щоб зарадить цьому лиху
Цей склеп потрібно розтрощить.
Удар ногою грати стогнуть
І ось краплини вгору б"ють
І переможець вже потроху
До річки прокладає путь.