Як на війну тебе я проводжала,
Просила лиш одне:”Вернись живим!“
І Ангела-Хранителя прохала:
“Врятуй коханого! Піди за ним!”
Йдуть дні і ночі страхів і тривоги.
Щомиті подумки з тобою я.
Для України молю перемоги,
Життя тобі молю, любов моя!
Моє кохання кулі хай відверне!
Теплом своїм зігріє в люту ніч!
Нехай в окопі серденько не змерзне!
З тобою, милий, я завжди опліч!
Воюй відважно, легіне мій сизий!
Нещадним будь до підлих ворогів!
Щоб добре втямив звір кремлівський, хижий –
НЕ БУДЕ В УКРАЇНІ МОСКАЛІВ!!!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 08.01.2015р.