Добридень, земляки, якщо він добрий!
Дісталось нам – попали під обстріл!
Мундир увесь зотлів й взуття не годне,
Такий вогонь був, що метал горів!
Ми не злякались! Не здали позицій!
І “Смерчів” ми давно не боїмось!
Стоятимемо твердо, наче криця!
Як здавна у козацтва повелось!
Бува лиш трохи дошкуляє холод,
Коли перерва у важких боях.
За чистою водою у нас голод,
Нездари допікають у верхах!
А так, все добре. Лупимо рашистів –
Щодня від нас хапають по зубах!
Не вірте ви кремлядським журналістам –
Вже тисячі пішли в русню, в гробах!
Ми переможемо, бо з нами правда!
Народ за нами і своя земля!
А в Путлера – одна лиш пропаганда
І зашморгу стискається петля!!!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 01.02.2015р.