Гримить війна на Україні -
Гинуть хлопці молоді.
Не сплять спокійно предки в домовинах,
Бо знову безлад і розруха на землі.
І як завжди ми у капканах,
Де наша воля, де мета?
За яку колись діди лягали,
Коли постала Україна молода.
І що тепер? – ми нажились в свободі,
Свободу ту політикам дали,
І що тепер?– ми карти у колоді-
Невинні жертви у тій грі.
Гримить війна на Україні,
Землю кропить кров дітей,
А хтось катається на дорогій машині,
І запихає долари у свій портфель.
І поки ділите свої мандати,
І ворогуєте за кабінет -
Там сотні їх, невинні там солдати,
Воюють за мир кожний день.
Де совість ваша?
Де душа і серце?
Невже ті гроші висмоктали все?
Невже не шкода нас? – ви ж українці,
Навіщо ж нас до прірви ведете?
Молюсь за тебе я солдате,
І проклинаю владу я,
Молюсь, бо важко воювати,
Не знаючи де правда та.
Т.Ю