Фонарь і дощ
Прозоре світло
Ніжно чи ні,
Але все одно краще.
Дотик твоїх губ -
Це ніби наскрізь
Пронизує голками.
Вулиця, місто
Глибокі думки
Знову ти,
Зімкнутий погляд
І сковані рухи
Прогулянка, ніч
І це прозоре світло
Я бачу тебе
І твої долоні
Дотики знову -
стають ніжніші.
Я на довго
Не затримаюсь
Та я ще щасливіша
Йдемо на чай
І вже третя ночі
Покинуте місто
Спокусливі поцілунки
І вже тепло.
Фонарь, дощ
Ілюзія та що реальна.
Ніч без сну
Доба за добою
День у день
Я з тобою.