Не йди туди казало серце мені,
А я пішов і тебе таку знайшов.
Не з тим, не там, не так
Чому отак зі мною ти скажи,
Чому отак зі мною ти?
Приспів
Не справжня була любов,
Не справжнє було усе.
Не бігла по жилах кров,
І серце було пусте.
Не справжня була любов,
Не справжні були слова.
Дарма за тобою йшов,
А ти так би не змогла.
Я думав сон, але це було не так
Сміялась ти, а зі мною як?
Любов моя була не та,
А куди пішла, сам не знаю я
Куди пішла любов моя?