"... в этот мир приходит твоя женщина.
Среди тысячи входящих в мир, есть та, которая пришла за тобой.
Она имеет множество лиц, но... "
Samar Obrin
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=547379
Торуй стежки і зваблюй...
Та мине
Захоплень плин,
коли прийдешнє скаже,
Що досі ти страждать не вмієш…
майже…
Любити теж…
Хіба одну… мене?
Бажань жага… крізь
призму тисяч літ,
Ті вінця в край наповнила без міри,
Знов нагадаю:
"В образі зневіри...
Прийду спалити,
зачекай...
Ліліт.
Не відмахнись,
занурившись у хіть…
Ім"я омріяне давно забувши,
Бо звабний погляд лине,
натякнувши
«Розтанула…
тисячолітня мить…»
Борги потрібно віддавать сповна.
Душа на кон,
невже?..
а поклик плоті?
Знеможена, поглянь на ешафоті,
Сп`яніла від мого,
Ліліт…
вина.
Гукаєш
і знесилений,
впадеш,
Розхристаний,
коліна - вщент, до крові,
Давно розбивши мрії гонорові,
«Ти де, Ліліт?..» допоки
і живеш…
29.12.2014.
30.08.2015.(ред.)