У цім світі з простої води
Мені б тиші, тобою залитої.
Мені б просто на відстань руки
І не далі. Не бути б закритою.
Там, де досі між нами слова
Лише тиша, то наш порятунок
Пам’ятаєш ти , коли у рядках
Мріяла бути тобою почутою?
Коли трепетне рук доторкання
Сіє в менІ гарячий туман.
Ти продовжуй моє зізнання,
Я чекатиму в твоїх руках.
Рідних вуст не забути цілунків
Ти, коханий, уже не гадай.
То між нами були порятунки,
Але зовсім не самообман.
08.12.2014