ЖІНОЧА МОДА
• *
Де вже та жіноча врода!..
Голе пузо нині в моді.
Тільки-но настане літо –
Скрізь – пупи і целюліти!..
• * * *
Лікар аж зопрів від дива:
Мов стара, зігнулась діва.
Розгинається і крека:
– Застудила поперека!..
– Ну ж, бо!.. Спробуйте згинаться…
Скільки років?..
– Вісімнадцять…
– Знаєте, чому ви квола?
Із-за моди!.. Спина гола!..
Лікувати ми не в змозі,
Тих, хто світить на морозі
Голу спину і сідниці
В міні-куртці і спідниці.
• * * *
• Олег Кравченко