Розсунь всі межі -
Стрибай у небо!
Нехай всі стежать,
Бо нам це треба!
Ми - діти волі:
Зірвем кайдани!
Збудуєм долю
Неньки-Укр́айни!
Не заважайте
Нам будувати!
Не підривайте
Фундамент хати!
Бо ми повстанем,
В годину скрути,
І - начувайся,
Наш ворог лютий!
8 травень 2014